By Admin

Category: Blog

Laat je auto met een gerust hart uit Duitsland importeren en kom niet voor torenhoge kosten te staan! Comments Off

Laat je auto met een gerust hart uit Duitsland importeren en kom niet voor torenhoge kosten te staan!

Wanneer je op zoek bent naar je eerste auto, dan is dit een grote stap in je leven. Het gaat niet alleen om de eerste auto waar je mee gaat rijden, maar ook de kosten die erbij komen kijken zijn voor het eerst volledig voor jouw rekening. Daarom moet je bij het aankopen van een auto niet alleen aan de aankoopprijs denken, maar ook aan alle andere kosten die erbij komen kijken. Denk maar aan verzekeringen, belastingen, onderhoud enz. Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over de aanschaf van een auto en de kosten ervan!

Auto import 

Als je graag wat wil besparen op de aankoopprijs van de auto, dan moet je eens overwegen om aan auto import te gaan doen. Bij import-autos.nl kan je op een geheel veilige en professionele wijze een auto naar Nederland laten importeren die je in Duitsland hebt aangekocht. Waarom zou je dat doen? Omdat het in de eerste plaats heel wat geld bespaart, je krijgt 20% korting op de aankoopprijs, het aanbod in Duitsland is heel ruim en bovendien zijn Duitse auto’s altijd veel uitgebreider ontwikkeld, dus een plezier om daar aan te kopen.  

BPM calculator 

Niet alleen kan import-autos.nl voor de import van jouw droomauto zorgen, zij kunnen er ook voor zorgen dat jij op voorhand al weet hoeveel BPM je zal moeten betalen. Dit is de belasting van personenauto’s en motorvoertuigen die je zal moeten betalen alvorens je met je auto kan gaan rijden. Door een BPM calculator te gebruiken, kan jij op voorhand weten hoeveel deze belasting jou zal kosten. Zo kom je niet onnodig voor onverwachte verrassingen te staan! Het berekenen van een BPM kan een verschil geven bij de hoogte van jouw verzekering, dus weer hier zeker mee in orde!  

Zorgeloos auto laten importeren

Als je dus je auto laat importeren door import-autos.nl, dan ben je er zeker van dat je volledig zorgeloos van je auto zal kunnen genieten. Niet alleen wordt de import verzorgd en wordt de BPM berekend, maar ook de douaneregeling gebeurt alsook de aankoopkeuring, het verzekerde transport en de aanvraag van kentekenbewijs en nummerplaten. Jij hoeft dus verder alleen maar jouw BPM te betalen en dan kan jij met een goed gevoel met jouw droomauto de baan op! 

Share this Post!