29 mrt

By Admin

Category: Blog

Waarom auto leasen steeds populairder wordt Comments Off

Waarom auto leasen steeds populairder wordt

We zien en horen het steeds vaker mensen die voor leasen kiezen in plaats van voor de koop van een nieuwe auto. Waarom doen we dit en wat zijn de voordelen er eigenlijk van als we dit doen. In dit blog hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet wat de voordelen van leasen precies zijn. Wie weet wil je na dit stuk tekst ook zelf wel gaan leasen omdat je er achter bent gekomen dat dit de oplossing voor jou is. 

Nieuw rijden zonder alles meteen te betalen.

Iedereen kent het wel, je bent klaar met je oude auto en je zit alleen maar om je heen naar andere auto’s te kijken. Het geld is aanwezig om een nieuwe te kopen maar je vind het zonde om al je spaargeld in 1 keer uit te geven aan een auto. Zit je in deze situatie? dan is leasen de oplossing voor jou. Je kan je auto helemaal naar jouw wensen samenstellen zodat je precies de auto hebt waar je al die tijd over na hebt zitten denken. En dit dus tegen een betaling van een X bedrag per maand in plaats van een grote som geld in een keer aftikken.

Net zo normaal als een auto kopen.

Vroeger toen de lease contacten op kwamen was het allemaal nieuw en spannend, ondertussen is leasen net zo normaal geworden als een auto kopen. Er zijn ook heel veel mensen die het tegenwoordig doen. Er zijn heel veel grote leasebedrijven ook ontstaan in de tussentijd en heel veel bedrijven doen natuurlijk ook aan de lease auto voor werknemers. Er zijn ook veel opties bijgekomen voor als de lease afloopt, denk hierbij bijvoorbeeld aan het leasecontract overnemen. Stel dat iemand zijn leasecontract is afgelopen kan hij het aanbieden en dan kan je de lease overnemen. En aangezien het contract er al op zit kan je de auto blijven leasen tegen de lage prijs van het contract. Het voordeel hiervan is dat je de auto dan niet meer 2 jaar nog hoeft te rijden voor het contract omdat het contract natuurlijk al voldaan is. Dus je leaset de auto voor de goedkope contract prijs maar je zit er niet meer aan vast voor een bepaalde periode, omdat er dus al een x periode mee is gereden door de vorige eigenaar.

Share this Post!